Mediapalvelut

Toimituksemme viestintäpalveluineen on yritysten, yksityisten ja yhteisöjen käytettävissä sopimuksen mukaan. Autamme sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelussa, kehittämisessä ja toteuttamisessa. Teemme asiakasjulkaisuja suunnittelusta painovalmiiksi tuotteeksi. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan esitteet, käyntikortit ja ilmoitukset eri medioihin.

Pieni ja joustava mediatalo on paras valinta pieniin ja keskikokoisiin projekteihin, rohkeasti kokeilevaan mediatoimintaan ja suurten projektien valmistelu- ja suunnittelukonsultointiin.

Yhteydenotot toimittaja Mervi Ryhäselle puh. 0440 480 020.


Vahvuutemme

  • Asiakaslähtöinen, projektiorientoitunut työtapamme merkitsee, että emme ole kangistuneet etukäteen tiettyihin ratkaisumalleihin ja toiminnan mittakaavaan. Myös pieniä asiakkaita, kuten omia verkkosivuja halajavia yksityishenkilöitä tai viestintäsuunnitelmaa tekevää pienyrittäjää palvellaan heidän omista tarpeistaan lähtien.
  • Vaativammissa projekteissa pieni viestintäpalvelu muodostaa projektityöryhmän ammattitaitoisista freelancereista. Niinpä ammattitaitomme ja resurssimme vastaavat aina asiakkaan tarpeita.

Tekniset tiedot

Toimituksemme käyttää pääasiallisesti QuarXPress-pohjaista työnkulkua painotuotteiden teossa. Tukevia sovelluksia ovat Freehand ja Adobe Photoshop. Digitaalista viestintää rakennamme tarpeen mukaan eri työkaluilla.